fredag 5. mai 2017

Kom mai, du skjønne milde!

2 serierunder, 2 seire, 6 poeng og bare velstand. Fasiten er den samme både i 1.divisjon, 2.divisjon og 3.divisjon, og vi har kommet veldig godt i gang med årets sesong. Til og med et cup-avansement har det vært plass til. Men vi har ikke oppnådd noe som helst ennå; det er nå det starter.

De fire neste oppgjørene for A-laget inneholder Amazon Grimstad (b), ØHIL (h), Lyn (b) og Fart (h); det jeg har en mistanke om er de fire sterkeste motstanderne på papiret. April ble en god start, men det er i mai vi skal vise hvor langt vi er kommet. Og i Byåsen-leiren er det "Kom mai, du skjønne milde"-stemning - vi glær oss! Vi elsker tanken på å måle krefter, kjempe for poeng og kjenne brusen av scoringer og seire. Vi angriper mai som endorfin-junkier, fulle av sult og forventningsfulle til egne prestasjoner.

På lørdag setter vi oss på et sånt grønt lite fly, sprer vingene, og svever avgårde til det blide sørland. Jeg kunne ha kommet med påstander om at vi skal stjele med oss det vi kan av både poeng og D-vitaminer på det to dager lange oppholdet, men jaggu har ikke vårsola dukka opp i Trøndelagen også. Men likevel skal det bli greit å ankomme Grimstad lørdag ettermiddag, og få en god dags forberedelse før det braker løs på Levermyr søndag kl.16:15. Det går for øvrig rykter om at våre venner i Amazon Grimstad streamer kampen på Facebook, hvilket vel gleder BKF-familien som sitter spent hjemme i stua.Fjoråret ble første møte med damene fra Grimstad. Hjemme på Dalgård slo vi til med en overbevisende 6-1 seier, og i returoppgjøret endte det målløst i en kamp hvor vi neppe hadde truffet havet fra en oljeplattform. Årets Amazon-utgave er betydelig sterkere. De har fått inn rutinerte og profilerte spillere i alle ledd, og plutselig hviskes det om opprykk i klubben som i fjor brukte siste serierunde på å berge plassen. Vi møtte Amazon i finalen av årets Lyn-turnering, og vant komfortabelt. Men de har styrket stallen ytterligere siden den gang, og coach Egeli har fått mer tid med laget, så dette blir en skikkelig styrkeprøve.

Så når vi setter oss på flyet til Kjevik lørdag klokken 16:00, er det nok en gang en motivert, sulten gjeng som skal ut og reise, og alle vet hvilket nivå vi er i stand til å prestere på. Så er det opp til de 14 spillerne og 2 trenerne og sørge for at seiersrekken forlenges, dere andre får følge med på fjæsbok, instasnap, twitstagram og alt det der. Jeg regner med at unge Ramstad sørger for å holde Trøndelag oppdatert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar