fredag 21. april 2017

Lokalderby!

Målfest i Porsgrunn i serieåpningen, og tre vel fortjente poeng ble med hjem til Nidaros. Kampen ble en veldig åpen affære, med mange målsjanser og spill som bølget frem og tilbake. Fire mål på bortebane viser at vi har tatt vare på scoringsteften vi avsluttet med i fjor, noe som må være populært blant de som har tenkt seg på kamp på Byåsen Arena. I 2. serierunde spår jeg et litt tettere og mer velorganisert oppgjør, hvor man må kjempe hardere for å tilrive seg sårt tiltrengt rom offensivt. Begge lagene har full pott etter første kamp, og det første lokalderbyet i toppfotballen på kvinnesiden på flere år bør vekke interesse hos den fotballinteresserte trønder.

Nå er det altså klart for årets første hjemmekamp, og hvilken fantastisk ramme det blir. KIL/Hemne trosset alle eksperttips i fjor høst, og viste igjen at kvinnefotballen i Trøndelag holder et meget bra nivå når de fortjent vant kvalifiseringen. Det fulgte de opp med å slå Fløya hjemme forrige helg, et lag vi tok 0 poeng fra i fjor. Så den som tror at dette blir en enkel seier for våre damer blir fort overrasket lørdag formiddag. Det er altså klart for lokalderby. Ikke mellom rivaler eller fiender, men mellom to klubber som har respekt for hverandre, men likevel veldig gjerne vil påføre hverandre årets første tap. Så skal i alle fall vi håpe at KIL/Hemne gjør det bra resten av sesongen.

Troppen som representerer klubben vår i 1.divisjon dette året finner dere her. Det er en samling med spillere vi er stolte av, og som vi vet har det som skal til for å skape øyeblikk for minnet ute på banen. Hver eneste kamp er en slik mulighet, og vi går igjen til verket for å kaste glans over den røde trøya. Så håper jeg at også publikum finner veien til Dalgård. Det kommer garantert en større horde over fjellet fra Kyrksæterøra, så vi trenger den støtte vi kan få.

Vel møtt!

PS! På søndag er det serieåpning i 2.divisjon. Da møter vi Nidelv på bortebane kl.16:00. Nidelv venter også besøk fra oss kommende onsdag, når første runde i cupen går av stabelen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar