lørdag 20. mai 2017

Lynkjapp tur til Oslo

Forrige helg var vi på mange måter minuttet fra å ha fått en skikkelig pangstart på sesongen resultatmessig. Men ØHIL utlignet med sitt siste nikk på ballen, og to poeng forsvant ut vinduet for vår del. Det er selvsagt bittert, men vi ser at det kun skyldes egen udyktighet og at vi ikke kan skylde på noen andre. Det svinger over de fleste lag resultatmessig, og kun fire poeng skiller de syv øverste lagene i divisjonen. Spådommene om en jevn liga ser altså ut til å ha noe i seg, men det vitner også om at fire serierunder er for lite å basere seg på.

Nå venter Lyn. Det er laget som "står for tur" i manges øyne når det gjelder opprykk til Toppserien, og en veldrevet klubb som har gjort det bra i mange år. Jeg kan si mye pent om både Lyn og folkene som står på oppe på Kringsjå, men det gidder vi ikke på en sådan dag. Kalde fakta er at vi aldri har tatt poeng mot gjengen fra Oslo Vest. "Well, that´s something we have to remedy, isn´t it?" som uncle Argyle sa i Braveheart.

Morgendagens kamp blir et oppgjør mellom to lag med intensjoner om å spille fotball ved hjelp av pasningsspill, og hvor dronningtanken er å angripe. Det er ikke alltid tilfelle, og i så måte kan det bli et riktig så interessant oppgjør på Kringsjå. Skulle du tilfeldigvis befinne deg i Oslo anbefaler jeg denne, med kampstart 13:30. Skulle du sitte igjen hjemme i vårt kjære Nidaros er det bare å lenke seg til Twitter og Facebook og håpe på oppdateringer. Chairman Graffer pleier å oppdatere fra kampene på Facebook-siden Lyn Fotball Damer, og vi skal prøve å komme med resultatservice på Twitter.

Det er ikke så mye annet å melde egentlig..... vi kjører på og teller opp når kampen blåses av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar