lørdag 2. februar 2013

Første kamp i SportsEventSerien

Også i år arrangerer Trønderfotball vinterserie, en turnering som nå har fått navnet SportsEventSerien. I dameklassen er det lagt opp til en ren 2.divisjonsgruppe med Byåsen KF, Trondheims-Ørn 2, Nidelv og Freidig (se sak på tronderfotball.no).

Turneringen spilles som enkel serie, og det er tillatt å benytte 7 innbyttere pr. kamp. Klubbene har også lov til å stille med to hospitanter så lenge dette er avklart med opprinnelig klubb.
Vår første motstander i turneringen er nyopprykkede Nidelv. Nidelv beskriver seg selv som en ung og fremmadstormende gjeng, og har en klar og tydelig målsetting om opprykk til 1.divisjon senest i 2014. Derfor regner de med allerede i år å være med å kjempe om dette opprykket, og vil i så måte bli særdeles spennende å følge. Leser vi mellom linjene -og tolker kommentarene-  er ikke Nidelv spesielt imponert over det som har kommet frem i media de siste dagene, hvor samarbeid og satsing på Byåsen har vært nevnt. Som et lite stikk til øvrigheten kommenteres det også at de aldri vil ha som mål å bli nr.2 i byen, men har et sterkt ønske om å bli best på sikt.
Nidelv skal ha all ære for denne målsettingen, og jeg skal ikke være den som heller kaldt blod i årene dems. De trener helt sikkert godt, har et bra miljø og jobber godt mot et mål. Det jobbes godt også på Dalgård, Nytrømoen og i Træffhuset. På Egge, Sande Stadion og Høddvoll har de ingen ønsker om å være kasteball, og gjengen fra Eberg har allerede vist seg kapable til å bite ifra seg i 2.div. Clausenengen skal forsvare en ny by på 2.div.-kartet, og Trondheims-Ørn 2 kommer til å bli sterkere enn på mange år. Jeg spår allerede nå at den krympede 2.divisjon avdeling 6 kommer til å være fyllt av tette oppgjør, rare resultater og krig om kvallikplassen til 1.divisjon. De første indikasjonene på hvordan klubbene står i forhold til hverandre får vi på søndag når det er klart for BKF - Nidelv og Freidig - Ørn 2 i første runde av SportsEventSerien.

I god managerånd går vi selvsagt ikke ut med kampstallen og laget før på kampdagen, møt opp på Byåsen Arena søndag 3.februar kl.15:30. Tipper kiosken er åpen og serverer Dalgårds legendariske kaffe også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar